Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Way To Cool

 Welkom bij de webshop van Way To Cool. Door gebruik te maken van deze website en het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst.

  1. Bestellingen:

   1.1. Door een bestelling te plaatsen, verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

   1.2. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en goedkeuring van onze kant.

   1.3. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren, om welke reden dan ook.

  1. Prijzen en Betaling:

   2.1. Alle prijzen op onze webshop zijn vermeld in de lokale valuta en zijn inclusief belastingen, tenzij anders vermeld.

   2.2. Betaling dient te geschieden op het moment van de bestelling. We accepteren verschillende betalingsmethoden, zoals creditcards, betaalpassen en elektronische betalingen.

   2.3. Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de verwerking van je betalingsgegevens door ons of onze betalingsverwerkers.

 

  1. Verzending en Levering:

   3.1. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Houd echter rekening met mogelijke vertragingen als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

   3.2. Verzending gebeurt naar het door jou opgegeven afleveradres. Zorg ervoor dat het opgegeven adres correct en volledig is.

   3.3. Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op jou op het moment van levering.

 

  1. Retourneren en Terugbetaling:

   4.1. Vanwege de bederfelijke aard van onze maaltijden, vallen deze niet onder het herroepingsrecht of de bedenktijd zoals vermeld in de Nederlandse Wet Koop op Afstand (artikel 6:230a t/m 6:230z van het Burgerlijk Wetboek). Deswege is het niet mogelijk om de maaltijden te retourneren. 

   4.2 Bij ontevredenheid of schade, neem contact op met de klantenservice van Way to Cool. 

 

  1. Intellectuele Eigendom:

   5.1. Alle inhoud op onze webshop, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's en video's, zijn eigendom van Way to Cool en zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

   5.2. Het is niet toegestaan om onze inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

  1. Privacy:

   6.1. We respecteren je privacy en behandelen je persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons Privacy beleid. Door gebruik te maken van onze webshop ga je akkoord met de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals uiteengezet in dat beleid.

  1. Wijzigingen en Beëindiging:

   7.1. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in deze algemene voorwaarden. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op de webshop zijn gepubliceerd.

   7.2. We behouden ons ook het recht voor om de webshop op elk moment te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

  1. Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting:

   8.1. Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan en worden geïnterpreteerd volgens de wetten van Nederland.

   8.2. Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Nederland.

Neem bij vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden contact met ons op via info@waytocool.nl

Laatst bijgewerkt: 5 juni, 2023