Herroepingsrecht

Herroepingsrecht/Bedenktijd Voorwaarden – Way To Cool

 

  1. Bederfelijke Maaltijden:

   1.1. Vanwege de bederfelijke aard van onze maaltijden, vallen deze niet onder het herroepingsrecht of de bedenktijd zoals vermeld in de Nederlandse Wet Koop op Afstand (artikel 6:230a t/m 6:230z van het Burgerlijk Wetboek).

   1.2. Dit betekent dat klanten geen recht hebben om hun bestelling te annuleren, te retourneren of te wijzigen nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is voltooid, vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen.

 

  1. Kwaliteitsgarantie:

   2.1. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze maaltijden van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan alle geldende voedselveiligheidsnormen.

   2.2. Als er echter sprake is van een kwaliteitsprobleem met een ontvangen maaltijd, verzoeken we klanten om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

 

  1. Klantenservice:

   3.1. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Voor vragen, opmerkingen of eventuele problemen met betrekking tot een bestelling, verzoeken we klanten om contact met ons op te nemen via de beschikbare contactkanalen.

   3.2. Ons klantenserviceteam staat klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.