Zakelijk

Laat je gasten en/of personeel genieten van hoogwaardige, smaakvolle en gezonde maaltijden. Bij Way To Cool bieden we vriesverse maaltijden die niet alleen restaurantwaardig zijn, maar ook nog eens duurzaam!

Onze vriesverse maaltijden worden op de juiste manier bevroren, zodat alle voedingsstoffen, smaak en textuur optimaal behouden blijven. In samenwerking met executive chef Jenneke Boer hebben we verschillende maaltijden ontwikkeld, waaronder ook een aantal vega(n) gerechten. Deze gerechten worden bereid in onze eigen Green Key-gecertificeerde keuken en vervolgens direct als complete maaltijd ingevroren. Verser dan vers dus!

Het bereiden van onze maaltijden is een eenvoudige taak die iedereen kan uitvoeren. Haal de ready-to-eat maaltijd uit de verpakking, plaats het op een mooi bord, verwarm het in de magnetron of oven en serveer het aan je gasten. Onze gerechten zijn hoog op smaak en hebben een uitstraling die doet denken aan een restaurant. Het grote voordeel van Way To Cool maaltijden is dat gekwalificeerd keukenpersoneel of een uitgebreide keuken niet nodig is. Dit is ideaal in een tijd waarin je met weinig of onervaren personeel je zaak of hotel moet runnen.

Daarnaast speelt Way To Cool in op de groeiende vraag naar vega(n) opties. Steeds meer gasten kiezen ervoor om minder of geen dierlijke producten te eten, vanwege milieuoverwegingen of een gezondere levensstijl. Ons assortiment bevat daarom ook een aantal vega(n) gerechten. Deze vriesverse maaltijden zijn gemakkelijk en snel te bereiden. Bovendien worden ze verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen, waardoor we bijdragen aan duurzaamheid. Het vriesversproces zorgt er ook voor dat onze maaltijden tot negen maanden houdbaar zijn, zonder verlies van kwaliteit en smaak. Op deze manier dragen we bij aan het verminderen van voedselverspilling in de horeca. 

Laat Way To Cool je helpen om je gasten te verwennen met heerlijke maaltijden, terwijl je efficiënt en duurzaam werkt, zelfs met beperkte personele bezetting.

Lees hier het artikel van Entree Magazine, het platform voor de horeca!

 

    

Waarom kiezen hotels en bedrijven voor Way To Cool?

Efficiënte levering
Bij Way To Cool bezorgen we zes dagen per week, zodat je altijd op tijd bent voor je gasten of medewerkers.
Gratis bezorging
Bespaar op extra kosten, want wij zorgen ervoor dat je bestelling zonder extra kosten bij jou wordt afgeleverd.
Marketingondersteuning
: Heb je behoefte aan signing, displays of marketingmateriaal? Geen zorgen! Way To Cool neemt de kosten hiervoor op zich.
Ervaring in de hospitality
Met meer dan 25 jaar ervaring in de hospitality branche begrijpen wij als geen ander wat jouw hotelgasten nodig hebben voor een gezonde en smakelijke maaltijd.
Persoonlijke service
: Onze medewerkers komen vrijblijvend bij jou op locatie om te kijken hoe Way To Cool met de juiste apparatuur snel operationeel kan worden geïntegreerd in jouw bedrijfsvoering.

Bij Way To Cool kun je rekenen op betrouwbare levering, kostenbesparingen, marketingondersteuning en deskundig advies. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom hotels en bedrijven kiezen voor Way to Cool!