De lekkerste vrieswinkel van Nederland

In een wereld waar smaak en duurzaamheid samenkomen, verwelkomen wij je graag bij
Way To Cool, de lekkerste vrieswinkel van Nederland. Bij ons draait alles om jou ervan te overtuigen dat eten uit de vriezer gezond en lekker is en verspilling voorkomt!

Onze missie is simpel maar krachtig: het leveren van de allerlekkerste producten rechtstreeks van de meest getalenteerde Nederlandse ondernemers naar jouw deur. Of je nu smult van glutenvrije en notenvrije taartjes & cakejes, de voorkeur geeft aan vriesverse gezonde kant-en-klare maaltijden of op zoek bent naar ambachtelijke pies, wij hebben het voor jou!

Vers versus diepvries

Vries-verse kant-en-klare maaltijden zijn extra gezond vanwege de gebruikte diepvriesgroenten. Deze groenten worden ingevroren op het moment van optimale rijpheid, waardoor vitamines en mineralen uitstekend behouden blijven. In sommige gevallen is het gehalte aan vitamines en mineralen in deze diepvriesgroenten zelfs hoger dan in verse groenten. Dit maakt deze maaltijden een voedzame keuze.

Verschil tussen verse vis en diepvriesvis?

Het artikel van de Keuringsdienst van Waarde belicht dat diepvriesvis vaak vergelijkbaar is met verse vis in termen van kwaliteit en voedingswaarde. Dit komt doordat diepvriesvis direct na vangst wordt ingevroren, wat de versheid en voedingsstoffen behoudt. De term 'vers' refereert in dit geval alleen aan het niet-ingevroren zijn, maar impliceert niet noodzakelijkerwijs een hogere kwaliteit. Dit onderstreept dat diepvriesvis een uitstekend en mogelijk zelfs beter alternatief kan zijn.